percaya mimpi?

we are selling high quality used clothing since 2008

we are selling high quality used clothing since 2008

We LOVE To Click =)

Tuesday, November 6, 2012

HERBALIFE event: Zero to Hero

[copy-paste]


Zero to Hero is now back!!

terbuka kepada sesiapa sahaja untuk 2 hari 1 malam,,,especially bagi mereka yg nak tahu bagaimana nak EARN EXTRA INCOME dgn Herbalife...kat event ni lah semua ttg Herbalife,,camna nak buat herbalife,,all things that u want to learn bole belajar melalui event ni..


ANDA PATUT PERGI KE ZERO2HERO GAMBANG 17-18 NOV INI JIKA ANDA TERGOLONG DARI SALAH SATU (atau lebih) DARI YG


DIBAWAH :


1- Dah makan produk, dah dapat result, dah ramai yg perasan perubahan, dah ramai yg tanya, nak buat bisnes tapi tak tahu nak cakap ape.


2. Nak makan produk tapi masih mengira duit, mengira nutrisi, mengira berbaloi atau tidak beli Herbalife..


3. Tiada kerja, masih mencari kerja yg sesuai, sudah lama menggangur..


4. Sudah bekerja tapi mahu mencari pendapatan sampingan..


5. Sudah bekerja tapi mahu berhenti, menunggu offer yg sesuai..


6. Ingin berkahwin dalam masa terdekat, mahu mencari pendapatan sampingan...


7. Ingin berkahwin tapi mempunyai masalah berat badan. Baju pengantin idaman anda terlalu kecil utk badan anda..


8. Mempunyai banyak impian tetapi tidak nampak jalan utk mencapainya..


9. Menghadapi masalah stress, kemurungan dan Mencari sesuatu utk membangkit semula semangat..


10. Bakal menjadi ibu, ingin mengambil produk semasa tempoh kehamilan tapi ragu2 akan keselamatan dan kesan sampingan..


11. Masih belajar, ingin mencari pendapatan sampingan utk mengurangkan beban keluarga atau anda bercadang utk kawen awal.


Bagi sesiapa yang serius berminat dengan peluang bisnes Herbalife, anda wajib hadir NO EXCUSES! Zero to Hero adalah ibu segala STS mingguan. Satu2nya event yang akan ajar kita secara detail tentang produk Herbalife dari doktor2 terpilih n yang paling penting guest speaker kita sepanjang 2 hari nanti adalah President Team Herbalife yang mana income lebih RM100,000 sebulan!! Mereka akan share dengan kita semua HOW TO DO HERBALIFE! Ohsemmmmm!! Jangan miss this event!! It's a sold-out event!!


Lokasi: Bkt Gambang Resort City

Tarikh: 17-18 November 2012

Bayaran: RM310 (termasuk hotel 5 star, party, makan 2h 1mlm, training)


IT IS LIFE CHANGING EVENT!!!

Sekali seumur hidup,jom join this event...tak rugi pun!!

just RM310 untuk 2 hari 1 malam...termasuk:

1) tempat penginapan ( satu apartment, 4 org)

2)makan pagi, lunch

3) Dinner ( BBQ/party nite)

4)tiket training utk 2 hari

all this package bila nak compare dgn company lain, pakej ni memang murah..Just spend RM310,but u can earn later more than rm310++ after this event..

u choose!!choose the right way to invest for your future....

tickets ARE limited so BOOK YOUR TICKET NOW!!


Trust me, hanya RM310 akan ubah hidup anda 360 darjah :) From zero knowledge n skills about Herbalife, balik terus HERO terus boleh start buat income dengan Herbalife, part time or full time income :) Anda belum cukup serius untuk buat bisnes Herbalife, kalau anda tak hadir ke zerotoHERO! Ini zerotoHERO saya yg pertama yg akan dihadiri oleh 3500 orang!! Luar biasa makin ramai yg ingin mengubah kehidupan. Alhamdulillah.


HENSHIN!! FROM ZERO TO HERO!


contact saya 013-6024455.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...